Comença la Temporada Baixa en la recollida de residus a Blanes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

A partir de la segona quinzena de setembre els veïns de Blanes recuperen la normalitat en diversos aspectes quotidians, entre ells, els serveis que retornen a la periodicitat que tenen fins al mes de juny.

El canvi més significatiu és que la recollida selectiva porta a porta que s’efectua principalment a Blanes Centre i altres punts del municipi passarà a ser alterna pel que fa a les fraccions de resta i orgànica. D’aquesta manera la brossa orgànica passarà a recollir-se només els dilluns, dimecres, divendres i dissabte, mentre que la resta es farà els dies alterns a aquests, és a dir: dimarts, dijous i diumenge. Els cubells i les bosses s’han de treure a l’exterior de les vivendes entre les vuit i les deu de la nit i, per tant, cal recordar que l’endemà que s’hagi dipositat el cubell de l’orgànica s’ha de recollir al matí.

Amb l’objectiu d’informar els veïns i veïnes afectats per aquest canvi de temporalitat, el passat divendres es va instal·lar un Punt d’Informació al Passeig de Dintre. A més, el consistori blanenc ha estat distribuint una circular informativa que s’ha enganxat al costat dels portals d’accés als edificis situats al centre de Blanes, així com en les zones on també es fa la recollida amb el sistema de porta a porta. Se n’han editat un total de 2.500, i en l’escrit bàsicament es recorda els dies en què es fa la recollida de la brossa orgànica i de la resta.
Durant els mesos d’estiu, quan augmenta la presència poblacional, principalment per veïns amb segones residències i turistes que venen a passar-hi les vacances, la recollida es fa per separat, però amb caràcter diari.

L’Ajuntament de Blanes ha demanat la col·laboració ciutadana, indispensable per al bon funcionament d’aquest servei, perquè respectin tant els dies en què s’han de treure els dos tipus de deixalles com l’horari.
Foto de portada: Ajuntament de Blanes

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics