L’Esplai El Pas obre inscripcions per al curs 2016-2017

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest dissabte el col•lectiu palafollenc posa a caminar el nou curs amb una jornada d’inscripcions. Es podran fer aquest dissabte a Can Batlle.
Com ja s’ha fet en d’altres ocasions, el protocol a seguir per inscriure’s a l’esplai varia en funció de si ja es formava part de l’esplai o si en canvi, és el primer any que se’n vol formar part.
En el primer cas, els membres antics i els seus germans tenen prioritat alhora d’inscriure’s, ja que l’esplai reserva places per a tots els infants que ja n’han format part. Per això seran els primers a passar per la taula de matriculació, i ho faran en torn de matí a partir de les 10 i fins la 1 del migdia.
Per altra banda, si el primer cop que us apunteu a l’esplai, el torn per a les inscripcions començarà a les 5 de la tarda. En aquest cas les inscripcions es duran a terme per estricte ordre d’arribada i l’organització no pot reservar places de cap manera.
Per formalitzar els tràmits cal portar una fotografia mida carnet, i tres fotocòpies: de la targeta sanitària, del DNI si en té, i del llibre de vacunació.

L’edat mínima per participar d’aquesta activitat és de 6 anys, és a dir, tots aquells que enguany cursen 1r de primària, i la màxima és de 16 anys.
El preu de les inscripcions és de 75€, amb descomptes pel tercer germà inscrit, i el curs començarà el dissabte 1 d’octubre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics