El cicle “Palafolls pas a pas” reprèn la seva activitat aquest cap de setmana

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ara que ja ha refrescat, aquest diumenge es reactiva el popular cicle de passejades “Palafolls pas a pas” després d’unes merescudes vacances.

La caminada que es proposa porta com a títol “Un viatge per tot el món sense moure’ns de Palafolls”.

L’objectiu d’aquesta activitat, que a banda de fomentar l’activitat física també té un rerefons de caràcter didàctic, és descobrir els orígens dels arbres, dels carrers, places i parcs del nostre municipi.

Les passejades posaran el punt i final al cicle d’enguany el proper 2 d’octubre, en una altra ruta que intentarà recrear un Palafolls en què les freixedes i les rouredes eren presents arreu. El tècnic de Medi Ambient de l’ajuntament de PLF, Oriol Bassa, ha donat més detalls sobre les dues sortides que queden.

La sortida serà diumenge a les 9 del matí, i el punt de trobada davant l’església de Santa Maria. Per participar-hi es recomana portar calçat còmode, aigua i esmorzar.

 

“Palafolls pas a pas” és un cicle de passejades que compta amb el tret diferencial de disposar d’un guia que des de la història i la natura aconsegueix transportar els qui s’hi apunten a un Palafolls diferent. Per inscriure’s a la caminada no cal inscripció perquè és gratuïta, però cal ser puntuals.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics