Tordera instal·la càmeres a les entrades de les urbanitzacions

capturaLa setmana passada l’Ajuntament de Tordera va començar  a desplegar el seu Pla d’instal·lació de càmeres de seguretat als accessos de les principals urbanitzacions de la localitat.

La primera fase del Pla preveu la instal·lació de càmeres de vigilància a les entrades de Sant Daniel, Mas Mora i Tordera Parc. En cas que el sistema de videovigilància detecti l’entrada o sortida d’algun vehicle identificat com a sospitós a les bases de dades policials, aquest enviarà automàticament una alerta a la Policia i es podrà iniciar l’actuació que correspongui.

El Pla, que s’implantarà progressivament als accessos del nucli i urbanitzacions, vol que els veïns d’aquestes urbanitzacions guanyin en seguretat a casa seva. També, la implantació d’aquestes càmeres vol afavorir l’ús de noves eines i recursos tecnològics que permetin sumar en prevenció i millorar l’eficiència i la intervenció policial.

El Pla d’implantació de càmeres de seguretat al municipi es suma a d’altres iniciatives que s’ha impulsat els darrers anys des del consistori local com ara la posada en funcionament de l’APP Botó Vermell per al comerç local, les campanyes de controls preventius a diferents punts del municipi o la creació de la patrulla de vigilància a urbanitzacions.

Malgrat de Mar també ha mostrat la seva voluntat d’instal·lar aquest tipus de dispositius en alguns espais del municipi, com entrades i sortides o el passeig marítim.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics