Lloret reclama que el CAP obri de nit durant tot l’any

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament es reunirà demà amb el conseller de Salut de la Generalitat, Antoni Comín,  per demanar l’obertura de les urgències nocturnes del dispensari els 365 dies de l’any.

El consistori aportarà prop de 8.000 signatures a favor d’aquest servei, segons declaracions de l’alcalde lloretenc, Jaume Dulsat, a més de l’entrega del manifest que ja es va presentar el mes de juny passat en una festa reivindicativa. Dulsat ha assegurat que la Generalitat va encarregar fa uns mesos un estudi per decidir quins municipis necessiten urgències nocturnes, un servei  que només recupera el CAP del carrer Girona i durant la temporada d’estiu.  La resta de l’any, els pacients s’han de desplaçar fins a l’hospital de Blanes.

El batlle de Lloret manté que el servei caducava el 12 de setembre, però que s’ha ampliat fins el 30. És dins aquesta ampliació que l’Ajuntament pretén convertir-ho en definitiu.

Dulsat manté que no ha estat senzill aconseguir la trobada amb Comín. La reunió tindrà lloc a la seu de la conselleria de Salut a Barcelona, on s’hi desplaçaran representants locals de cada partit juntament amb un representant de les associacions de veïns per reclamar la nocturnitat definitiva del CAP del carrer Girona i evitar el desplaçament dels usuaris fins l’hospital de Blanes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics