URGENT

s’acaben les zones verdes de St Lluís, però es mantenen les zones blaves

Compartiu aquesta història
img_0031
Cartell de zona verda tancat a St Lluís aquest matí

Des d’aquest cap de setmana queden sense afecte les diferents zones verdes del barri de St Lluís que a partir d’ara, i fins el proper estiu, tornen a ser zones lliures d’estacionament.

Un cop acaba l’activitat el parc aquàtic de PLF, l’Ajuntament tanca també el  període que els residents de St Lluís tenen preferència d’estacionament en aquesta zona del poble.

Les zones verdes de St Lluís es van instaurar fa 3 anys per evitar que els visitants del parc aquàtic ocupessin les places d’estacionament de la zona. Acostuma a estar activa de juliol fins a mitjans de setembre.

La mesura, però genera diversitat d’opinions. A favor els veïns valoren la facilitat d’estacionament durant l’estiu. Alguns, però discrepen sobre si mantenir la zona verda tot l’any o només els mesos en els que hi ha més visitants. Escoltem l’Evelyn, la Montse i l’Evaristo.

 

En contra de la zona verda hi ha alguns comerciants que veuen com la mesura afecta al seu negoci o persones que no estan empadronades al poble i per tant no poden tenir l’etiqueta de residents. És el cas d’en David i de la Rosa Maria.

 

La Policia Local de PLF s’ha encarregat de controlar puntualment les zones verdes i blaves de St Lluís i han interposat sancions als vehicles que no respectaven la normativa.

“S’han imposat 52 sancions per mal estacionament en zona verda aquest estiu a St Lluís “

El consistori, però, manté actives les zones blaves del  barri que enguany funcionen igual que la resta de zones blaves del municipi, és a dir, es pot aparcar gratuïtament un màxim d’hora i mitja, pel que caldrà indicar de forma visible l’hora d’arribada.

A més, des d’aquest setembre la quantia de les sancions han augmentat al nostre poble passant dels 25€ que es pagaven fins ara als 80€ contemplats a la nova ordenança.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics