Blanes acollirà la vuitena Fira d’Entitats

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El proper cap de setmana del 24 i 25 de setembre el Passeig del Mar de Blanes s’emplenarà amb 43 estands i un total de 50 associacions.

La Fira d’Entitats serà una mostra de l’associacionisme  blanenc on les diferents organitzacions dirigiran una cinquantena d’activitats entre tallers, xerrades i actuacions durant tot el cap de setmana. Hi haurà espectacles musicals, manualitats, batejos de mar, exposicions i xerrades de diversos temes.

Pel regidor de Participació Ciutadana, Albert Sanz, la fira és el context ideal per exhibir l’ampli ventall d’associacions i perquè es puguin donar a conèixer entre els blanencs i els visitants. Segons Sanz, les entitats han estat clau en l’organització d’activitats i dinamització del municipi.

La fira està organitzada pel Departament de Participació Ciutadana juntament amb el Col·lectiu d’Entitats Cíviques i s’hi ha destinat un pressupost de 14.400 euros, un increment de 2.400 en relació amb l’edició anterior celebrada el 2014. Més de la meitat del pressupost, uns 8.600 euros, que representen el 60 per cent, es destinaran al lloguer i muntatges dels estands, l’equip de so i llum de l’escenari i al lloguer de generadors elèctrics.

La Fira d’Entitats de Blanes, aparador del teixit associatiu del municipi, té 12 anys d’història. Es va iniciar l’any 2004 i va sorgir per iniciativa d’un grup d’entitats juvenils amb l’objectiu de crear un vincle d’unió i facilitar l’intercanvi d’idees entre les associacions en un cap de setmana lúdic.

La fira se celebra cada dos anys després que el 2009 s’establís una periodicitat biennal. Així doncs, l’última edició es va celebrar  el 2014. La Fira d’Entitats d’aquest cap de setmana començarà el dissabte a les 12 del migdia fins les 9 del vespre, i el diumenge de 10 a 8. A més del recinte firal on hi hauran els estands i l’escenari, hi ha altres espais on es faran les activitats: la Sala de Ple ns, la Casa Saladrigas i la platja del costat del passeig

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics