Convoquen el veïnat de Malgrat Nord a un fòrum de participació

El consistori malgratenc ha convocat el veïnat del barri Malgrat Nord a un fòrum de participació. Es tracta d’una trobada on els veïns de la zona podran exposar les seves queixes, preocupacions i inquietuds.

Al llarg de les pròximes setmanes es constituirà la taula de treball encarregada de la gestió del debat. Estarà formada pels mateixos veïns del barri, que prèviament s’hi hauran d’inscriure sol·licitant-ho a l’ajuntament a través d’una instància.

L’organització d’aquest fòrum veïnal s’ha aprovat amb el suport de tots els partits polítics municipals. La regidora Núria Casajuana, de la CUP, ha volgut deixar clar

que els partits polítics hi tindran presència, però no hi podran intervenir. “Els regidors i regidores estaran en una posició passiva, el fòrum l’obrirà i el tancarà l’alcalde com a màxim representant de l’ajuntament”, ha matisat.

En un futur, l’organització d’aquest tipus de debat veïnal no es descarta repetir-lo en altres barris del municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics