URGENT

Palafolls busca les parelles que enguany celebren les seves noces d’or

Compartiu aquesta història

Un any més el cap de setmana de la gent gran, que es celebrarà el proper cap de setmana, inclourà la tradicional homenatge a les parelles que celebrin el 50è aniversari de casament.

Es tracta d’una celebració tradicional en el marc d’aquesta festivitat en la que es vol donar un obsequi a les parelles palafollenques que enguany celebrin les seves noces d’or.

Enguany aquest homenatge es farà al casal de l’avi de St. Lluís el diumenge dia 2 en el marc de la festa de cloenda del cap de setmana de la Gent Gran.

Les parelles que facin 50 anys de casats poden adreçar-se a l’àrea de Serveis Socials de PLF i aportar el llibre de família per demostrar l’any de casament.

L’àrea de serveis Socials també està preparant una altra activitat ja consolidada, en aquesta ocasió per la celebració relacionada amb el dia contra la violencia de genere, al mes de novembre.

En concret es tracta de la visita a un teatre de Barcelona. Enguany s’ha triat anar a veure l’última representació de La Cubana; Gente Bien. Una obra que encara no s’ha estrenat, ho farà d’aquí una setmana, però que tindrà el segell de qualitat i de bon humor de la companyia catalana.

Qui vulgui anar a veure l’obra al teatre Coliseum de la Gran Via barcelonina el proper 4 de novembre ha de demanar-ho a l’Àrea de serveis socials abans d’esgotar les places.

El preu de la sortida és de 35€.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics