URGENT

Palafolls imposa 1000€ en multes als clients de prostitució

Compartiu aquesta història

El consistori ha començat a aplicar la normativa de civisme de PLF per evitar la proliferació de prostitució a les principals carreteres que transiten pel nostre poble.

Els esforços es centren a la Nacional 2  al seu pas per PLF i més concretament per la zona de Mas Reixach, on els veïns s’han queixat reiteradament de la presència de prostitutes a tocar de la zona residencial.

Per evitar aquesta presència la policia ha incrementat els controls als camins on acostumen a treballar les prostitutes i a multar tant a les noies com també als clients. En les últimes setmanes s’han imposat  fins a 5 multes de 200€ cadascuna a clients de prostitució al nostre municipi.

La intenció és dissuadir als clients, però també a les noies que exerceixen al nostre municipi, que davant la pressió policial sobre els clients es veurien obligades a marxar a d’altres municipis.

Segons fonts de la regidoria de governació, ara el consistori es planteja adquirir elements que impedeixin als cotxes dels clients accedir als camins habituals on s’exerceix la prostitució.

Al tenir barrat el camí als cotxes amb pilones de formigó, les prostitutes hauran de buscar-se altres indrets on exercir.

Així el consistori palafollenc confia en rebaixar dràsticament el nombre de prostitutes que exerceixen en el tram de NII que passa pel nostre municipi.

Els veïns de Mas Reixach asseguren que hi ha dies amb una 10a de noies exercint en aquest tram. No totes elles són a la vista, i moltes s’amaguen en els camins que parteixen de la carretera principal.

Els veïns es queixen que quan surten a passejar se les  troben nues amb els clients, molt a prop de les zones residencials i d’esbarjo infantil.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics