Sant Lluís es queda a les fosques durant 4 hores

El barri palafollenc va patir ahir un nou episodi d’interrupció en el subministrament elèctric entre les 5 i 20 i 2/4 de 9 de la tarda, segons dades d’Endesa. Tot i això, hi van haver veïns que ja van notar una baixada de tensió prèvia des de quarts de 5. Va ser l’avís d’alguns dels afectats els que van alertar la companyia de l’incident. El tall hauria afectat més d’un miler d’abonats d’aquesta zona.

Segons fonts d’Endesa, el tall es va produir per una afectació d’un element d’una línia aèria de mitja tensió. Segons expliquen seria una afectació fortuïta, de causes encara desconegudes. La companyia considera que ha estat una interrupció puntual.

No és, però, la primera vegada que Sant Lluís pateix aturades. L’Ajuntament ja havia demanat amb anterioritat a la companyia elèctrica Endesa la instal·lació d’un nou transformador per millorar el subministrament del barri de Sant Lluís, la zona més afectada pels talls de subministrament.

La companyia Endesa va respondre negativament a la sol·licitud del consistori per instal·lar un 3r transformador que permetés redimensionar la potència al barri.

La companyia, però assegura que el tall d’ahir no té res a veure amb la capacitat elèctrica del barri.

De fet Endesa argumenta que treballa per millorar la seva xarxa de distribució. L’any passat, va fer unes reformes de reestructuració del servei elèctric a Calella i Tordera que havien de permetre millorar el servei elèctric de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics