L’Ajuntament reclama a Endesa solucions per St Lluís

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El consistori assegura que la situació elèctrica actual del barri és insuficient i reclama a la companyia que hi posi solució per garantir un correcte servei a l’elèctrica.

No és la primera vegada que l’Ajuntament  reclama millores en el subministrament en aquesta zona del municipi, que està acostumada als talls prolongats de llum.

L’últim abans d’ahir quan, segons la companyia, una incidència en la instal.lació aèria de mitja tensió va provocar fins a 4 hores d’apagada a més d’un miler d’usuaris, el que suposa gran part de St Lluís.

El consistori demana a Endesa que reforci les línies de mitja tensió que alimenten St Lluís i que es faci un nou transformador, el tercer, que adaptin aquesta energia pel consum domèstic.

El regidor de serveis Josep Rueda, explica que a mitjans d’octubre hi ha prevista una reunió amb Endesa per tractar aquestes millores. Rueda retreu a la companyia que no doni  la importància que es mereix el problema de St Lluís.

-*

Segons el regidor, Endesa només veu necessari reforçar la línia de mitja tensió, però no fer el nou transformador que reclama l’Ajuntament. Una opció que el consistori refusa. Rueda defensa que si cal aniran a la Generalitat per reclamar les millores al servei l barri per evitar noves aturades en el subministrament.

-*

La companyia Endesa va assegurar ahir a aquesta emissora que el tall de subministrament de dimarts no va tenir res a veure amb la capacitat elèctrica del barri, sinó a una incidència “puntual”. Fa 2 anys la companyia assegurava que no es plantejava la construcció del 3r transformador a curt termini.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics