Malgrat instal·larà una senyera a la torre del Parc del Castell

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Tots els partits polítics per unanimitat van acordar la setmana passada coronar la torre del castell de Malgrat amb una senyera de grans proporcions per tal de poder ser vista i distingida des de qualsevol punt del municipi.

La proposta neix d’una moció presentada per l’oposició, excepte el PP, que demanava l’hissada d’una senyera a mode que es troba en d’altres elements històrics de poblacions veïnes, com ara el castell de Palafolls on és hissada des de fa anys.

La moció demana la instal·lació d’un pal d’almenys 5 metres d’alçada on poder hissar la bandera catalana. Una mida que es creu necessària per fer visible la senyera des de qualsevol punt del municipi.

La moció aprovada, a més, recorda que la torre del castell no és un edifici administratiu i que per tant no està subjecte a la normativa de banderes que obliga a compartir els símbols, pel que si només hi ha la senyera no es contradiu cap llei.

Un dels impulsors de la moció, ERC, demana que la mesura aprovada es porti a terme amb celeritat i que a més, es destinin els recursos necessaris per garantir el bon manteniment de la instal·lació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics