Curs per conèixer la història de Malgrat a través de les nissagues familiars

Piña en una classe d'història local. Facebook

Aquest vespre comença un nou curs de l’Aula de Coneixements Locals de Malgrat. De nou la història local serà l’objecte d’estudi, però en aquest cas es farà a través de conèixer alguna de les nissagues familiars més arrelades al municipi. A través d’aquestes famílies malgratenques es podrà també conèixer els diferents contextos  històrics viscuts a la població veïna.

Piña en una classe d'història local. Facebook
Piña en una classe d’història local. Facebook

Es tracta del 6è curs impartit per aquesta Aula de Coneixements Locals de Malgrat i com la resta serà impartit per Joan Piña. L’historiador local explica que  aquesta aula ja té força implantació al municipi i detalla en què consistirà el curs que comença avui.

Aquestes sessions sobre Nissagues malgratenques es faran en 2 torns, els dimarts al vespre de 7 a 8 i els dissabtes a la tarda de 3 a 4.

Aquest curs històric és nou i mai abans s’havia fet al municipi. Un altra novetat del 6è curs de l’Aula de Coneixements Locals de Malgrat és que ja no es farà sota l’empara de l’Ajuntament al Centre Cívic, sinó que es farà al centre de la vila i sota el paraigua de La Barretina. Piña anuncia que els dos torns tenen ja força participants inscrits i creu que la millora en la difusió i el canvi d’ubicació del curs han afavorit aquest augment de participants.

Aquests cursos permeten a la ciutadania conèixer de més a prop la història local des de diferents àmbits i aconsegueixen bona acollida per part dels malgratencs.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics