URGENT

Torna l’Escola de Pares i Mares de Palafolls

Compartiu aquesta història

Un any més es reprèn el servei d’assessorament per a pares que, en la línia dels anys anteriors, oferirà xerrades obertes i participatives i consultes personalitzades.

Aquestes activitats estan adreçades a donar eines educatives per a pares, mares i tutors que ajudin a resoldre dubtes o plantejar consultes sobre l’educació dels fills entre 0 i 18 anys.

Enguany, les xerrades, impulsades per la Diputació de Barcelona, s’organitzaran en dues sessions. La primera serà triple i començarà el 25 d’octubre a l’escola les Ferreries.

Una psicopedagoga a parlarà sobre les habilitats de negociació per aconseguir una vida familiar més conciliadora.  Ho farà, com dèiem en tres sessions. La primera, a les 5 de la tarda, dirigida exclusivament a nens i nenes de 5è i 6è de primària. Un cop acabi es farà la segona sessió només amb pares i mares i la tercera tongada serà dos dies després, el dia 27, i de forma conjunta entre pares i fills per analitzar els punts conflictius de les dues parts. Ens ho explica la tècnica d’ensenyament de l’Ajuntament,  Cristina Serrat.

L’Escola de Pares i Mares també recupera enguany el servei directe d’assessorament personalitzat. Es farà de nou al MiD un dilluns al mes, alternant matins i tardes. Començarà el dilluns dia 17 al matí.

Al cap davant del servei hi haurà la psicopedagoga, mestra i logopeda Maria Helena Tolosa amb la intenció d’aconsellar als familiars sobre tota classe d’aspectes relacionats amb infants i joves.

Tolosa ens ha explicat quines són les principals problemàtiques que està acostumada a tractar en aquest servei que fa anys que es fa a PLF.

Tots dos serveis són gratuïts i busquen donar suport  i eines a les famílies palafollenques en l’educació dels fills. En el cas de l’assessorament personalitzat, però, cal sol·licitar cita prèvia.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics