L’av Pau Casals es reobrirà al trànsit demà al vespre

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els operaris de Sorea continuen inspeccionant la zona afectada dissabte per la rebentada de la canonada principal que alimenta el dipòsit del nostre municipi per verificar que no hi ha més esquerdes o pèrdues d’aigua. Una tasca que amb les pluges de diumenge es van complicar.

De fet  els responsables de l’empresa estan pendents d’un raig d’aigua que emana de la zona afectada, tot i que  asseguren que no sembla fruit d’una avaria.

Sigui com sigui Sorea assegura que qualsevol reparació a l’estat actual no hauria d’afectar al subministrament d’aigua, o si més no, seria anunciada.

Sigui com sigui , la previsió és que demà es tornarà a pavimentar l’avinguda Pau Casals de PLF i que al vespre es pugui reobrir al trànsit rodat un cop assegurat l’asfalt de les diferents zones perforades o malmeses per l’aigua.

La prioritat serà reobrir aquesta artèria del nostre municipi, i un cop restablert aquest vial, es començarà a reparar l’afectació del carrer Girona, que restarà amb només un carril obert fins divendres, quan es preveu tenir a punt la pavimentació d’aquest segon carrer afectat al cap de setmana per la incidència a la canonada.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics