Les entitats valoren positivament l’última Festa Major

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ahir al vespre les entitats involucrades en la realització de les activitats de la Festa Major de PLF es van reunir per fer balanç i valorar l’última edició, realitzada entre el 7 i l’11 de setembre d’enguany.

A la trobada es va analitzar activitat per activitat assenyalant encerts i errors per tal de millorar la programació d’actes en la propera edició de la festa.

Les entitats van valorar, en línies generals, de positiva la festa d’aquest any, marcant com encert les noves activitats com el tobogan aquàtic o el canvi d’ubicació de les barraquetes, que enguany s’han fet davant de la biblioteca.

Per contra s’intentarà millorar les matinades o la programació de la diada castellera.

Un altra activitat que es va acordar estudiar algun canvi per potenciar-la, és la hissada de la senyera l’11 de setembre, que sempre que es fa al castell, però que ha perdut participants amb els anys, a banda dels problemes d’insolació de l’espai.

Amb tot la regidora de Cultura i Festes, Montserrat Rovira, ha valorat com a positiva l’última Festa Major i parla d’èxit.

Ajuntament i entitats coincideixen a valorar el bon temps viscut els dies de la Festa Major, on la pluja només va afectar un els actes programats de matinada.

La intenció, doncs, és mantenir les activitats actuals i, si es troba alguna de nova que sigui atraient, incorporar-la a la programació, tal i com enguany s’ha inclòs el tobogan aquàtic.

Després de la valoració general de la Festa Major, va arribar el torn de la valoració de l’Alter Festa. Les 8 entitats participants van valorar positivament l’edició d’enguany i la principal novetat; la carpa que cobria l’escenari per evitar que les pluges febles o de mitja tarda deixessin sense possibilitat de fer els concerts com en altres anys. Ahir es va acordar, a més, un canvi en les bases que regiran el sistema d’admissió de barraques per l’any vinent.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics