Eduard Punset exposa a Pineda la seva col·lecció de pintura

msdnb,sdbnbsmm. Foto: El Punt
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

El conegut divulgador científic  exposarà per primera vegada la seva col·lecció de pintura haitiana d’art naïf, que en francès vol dir ingenu, i està caracteritzat per l’espontaneïtat i la ingenuïtat de les seves obres pintades amb colors saturats.

Punset resideix a Pineda i la Fundació Tharrats d’Art Grafic de l’Ajuntament exposarà 22 obres d’alguns dels considerats millors pintors haitians del segle XX. Philomé Obin és un dels artistes presents en l’exposició, que destaca també per tractar temes històrics en les seves obres, les quals també figuren en la col·lecció del MOMA, el museu d’art modern de Nova York.

Punset, que és advocat i economista,  va viure durant uns anys a la capital d’Haití, Port-au-Prince, quan hi va ser destinat des del Fons Monetari Internacional. Va ser en aquesta etapa quan Punset va fer-se amb la col·lecció que aviat exposarà.

L’exposició de la col·lecció d’Eduard Punset estarà oberta al públic entre el 6 d’octubre i el 8 de gener, de dijous a diumenge amb entrada serà gratuïta.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics