18 mil € per detectar els problemes del barri de Malgrat Nord

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’equip de govern malgratenc, PSC i JxM, ha demanat ajuda a la Diputació de Barcelona per solucionar les inquietuds del veïnat de Malgrat Nord. L’ens els ha concedit una subvenció de més de 18 mil euros. Servirà per endegar “un projecte de regeneració urbana”. Amb la perspectiva posada a llarg termini, l’objectiu no és un altre que establir els mecanismes necessaris per dinamitzar i millorar el barri.

A finals d’aquest 2016 es posarà en marxa una diagnosi per analitzar la realitat social, econòmica i urbanística de la zona. Des del consistori s’ha assegurat que aquest “serà un procés participatiu i compartit amb els veïns i veïnes, amb el teixit associatiu, amb els treballadors municipals i amb la resta d’agents vinculats amb el barri”.

Al llarg dels darrers mesos, Malgrat Nord ha viscut diversos episodis violents, alguns d’extrema gravetat. Una circumstància que ha comportat que els veïns convisquin amb un cert clima d’inseguretat al barri. Van reclamar solucions als polítics. Com a resposta van obtenir la creació d’un fòrum de participació ciutadana, una eina per començar a resoldre les demandes del veïnat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics