URGENT

La Policia de Blanes ha de rescatar una nena de 2 anys tancada dins un cotxe

Compartiu aquesta història

Agents de la Policia Local de Blanes van haver de rescatar dimarts una nena de tant sols dos anys de dins el cotxe del seu pare. Segons va explicar el progenitor a la policia, desconeixia que la criatura estigués dins el vehicle.

Segons el Diari de Girona, els agents han instruït les diligències corresponents i d’ofici, n’han informat la Fiscalia de Menors. Tot i això, la policia considera que no hi hauria una intencionalitat en el fet sinó que tot va ser un malentès entre els pares.

Dimarts, pels volts de les cinc de la tarda, mentre  els agents estaven fent control del trànsit al col·legi Santa Maria de Blanes, quan van rebre l’alerta d’un grup de mares que a dins d’un cotxe aparcat al carrer Paradís hi havia una nena molt petita. Els testimonis van assegurar que la nena estava sola i amb les finestres amunt. A més, la menor suava i estava molt vermella.

Els policies s’hi van acostar i ràpidament van comprovar que la nena estava molt acalorada. Van provar de trobar la família de la menor però, veient que no era possible, un dels agents de la Policia Local de Blanes va optar per trencar el vidre de la porta de davant i va obrir el cotxe. Així va poder treure’n la petita, que presentava símptomes d’haver patit un cop de calor.

Una ambulància del SEM va portar la noia a l’Hospital Comarcal per fer-li una revisió després dels fets.

Finalment, els agents van poder contactar amb el pare de la criatura, que molt nerviós, va explicar que no sabia que la nena era a dins del cotxe. El pare ho va atribuir a un malentès entre ell i la seva dona. Segons va explicar a la Policia, es van intercanviar el cotxe amb la seva dona, sense que aquesta li digués que la menor era dins dormint. L’home hauria marxat cap a casa sens adonar-se de la presència de la menor.

 

Diari de Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics