El grup de muntanya de PLF protagonitza l’actual exposició del MiD

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La sala d’exposicions del MiD ha encetat aquest mes de setembre nova exposició, aquesta vegada per viatjar a la muntanya i fer-ho de la mà d’una entitat local. Es tracta de l’exposició fotogràfica “Rutes i cims”, un recull una trentena fotografies de les rutes organitzades pel Grup de Muntanya de Palafolls.

Ens ho explica en Marc Freixa, membre del grup.

L’exposició no és només un viatge a la natura sinó que també és un viatge en el temps, en els dos sentits de la paraula perquè es fa un recorregut per totes les estacions i es pot contemplar paisatges marins i de muntanya.

Les fotografies capten instantànies de les diverses sortides però van més enllà, per Freixa congelen el sentiment i l’esperit de l’excursió.

L’exposició també és una oportunitat per promocionar aquesta entitat, relativament nova.  El grup de Muntanya organitza una sortida un cop al mes que s’anuncia a través de l’Agenda PLF d’activitats a Palafolls i intenten intercalar-ne de diferents dificultats per arribar a tothom.

L’exposició es va estrenar fa dues setmanes i durarà fins el proper dissabte 10 d’octubre al MiD a la plaça Palatiolo, de dilluns a dissabtes de 5 a 8 de la tarda.  Com és habitual, l’entrada a l’exposició és gratuïta.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics