Els casals dels avis ultimen un nou Cap de Setmana de la Gent Gran

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Un programa d’actes que començarà demà divendres oi que inclou diverses activitats organitzades conjuntament per l’Ajuntament i els dos casals dels avis de Palafolls.

Aquest divendres es farà un taller de cuina saludable al casal de l’avi del centre amb places limitades. Amb el taller es vol ajudar a la gent gran a portar una dieta saludable i  indicada per aquest col·lectiu, amb eines, trucs i receptes fàcils.

Ja dissabte està prevista una de les principals activitats del Cap de Setmana de la Gent Gran. Es tracta de la sortida cultural amb autocar per visitar Montserrat durant el matí i el migdia. Ja de tornada l’autocar pararà a la Roca Village, un centre comercial caracteritzat per tenir una trentena de botigues de moda de marca amb descomptes que poden arribar fins al 60 per cent.

La festa arriba diumenge, quan a St Lluís es farà el ball amb pica-pica i amb l’homenatge a les parelles que celebrin enguany les noces d’or. La festa començarà a quarts de 7 de la tarda amb ball inclòs fins la nit. Es tracta d’una celebració tradicional en el marc d’aquesta festivitat en la que es vol donar un obsequi a les parelles palafollenques que enguany celebrin les seves noces d’or.

La presidenta del Casal de l’Avi de St Lluís, Joaquina Muñoz explica la programació del Cap de Setmana de la Gent Gran.

En el cap de setmana de la gent gran les activitats es reparteixen entre els dos casals d’avis, i cada any s’intercanvien.

Més enllà d’aquest cap de setmana de la Gent Gran, els casals fan activitats durant tot l’any. A St Lluís, per exemple es fan activitats recreatives, sortides i ball els dissabtes al vespre.

Les activitats per a la gent gran de PLF es coordinen des de l’Àrea de Serveis socials de l’Ajuntament de PLF

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics