URGENT

La festa de la Policia Local guardona a 4 oficials

Compartiu aquesta història

Coincidint amb la festivitat de St Miquel, patró de la policia, aquest dilluns s’ha celebrat la festa de la policia local de Palafolls a la caserna del cos municipal.

S’ha fet en un acte senzill que ha servit per destacar els 25 anys de servei d’un Caporal traslladat fa prop d’1 any a Palafolls a qui se l’hi ha fet entrega d’un diploma i d’una medalla commemorativa.

En la festa d’ahir també es va guardonar un caporal i un agent dels Mossos d’Esquadra per la seva estreta col·laboració amb el cos local de seguretat i a un sergent de la Guardia Civil de Premià de Mar, per la interrelació policial amb la que compta la Policia Local de Palafolls. Ho ha explicat el regidor de governació, Rafael Cubarsí.

Més enllà del reconeixement dels policies, l’acte ha inclòs una conferència centrada en la Unió Europea guiada per l’Enginyer Químic, Manel Camús.

El cos local de seguretat està composat per una 15a d’agents i ha viscut en els últims anys una situació convulsa que ha fet que alguns agents hagin decidit marxar.

La nostra intenció és incrementar la plantilla amb 2 agents més el 2017″ Rafael Cubarsí, regidor de governació

De fet, el consistori va aprovar en el passat ple sol·licitar al govern espanyol obrir concurs públic per ocupar dues places de manera fixa que es van quedar lliures el setembre. Segons el regidor, amb aquestes incorporacions permetran afrontar tant les vacants com les baixes que hi ha dins el cos. Una de les previsions el consistori és poder incrementar la plantilla el proper any amb dos agents més.

A la celebració d’ahir, que va començar a quarts d’1 del migdia, hi ha assistit una trentena de persones, entre els quals agents locals, polítics i també una nodrida representació d’altres cossos que seguretat que intervenen a la zona com ara  Guàrdia Civil, Mossos d’Esquadra, Policies Locals d’altres localitats o  protecció civil.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics