Malgrat es prepara per l’Exhibició de Bandes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Demà comença l’Exhibició de Bandes de Malgrat on hi haurà bandes, majorets i grups de folk que venen d’Itàlia, Croàcia, Alemanya i Malta. Enguany l’esdeveniment ja no serà un concurs com en les últimes edicions del Festival Internacional de Bandes, sinó que seran concerts i exhibicions .

El tret de sortida d’aquest cap de setmana llarg serà el dijous, aprofitant que és el dia de mercat i que hi haurà afluència de gent al carrer, amb un concert a l’Avinguda Bon Pastor, al costat de l’Oficina de Turisme, a càrrec de la banda italiana Junior Fantasy Band. .

Des de Malgrat Turisme, Esther Gil,  veu positivament l’arribada d’aquestes bandes internacionals en temporada baixa que dinamitzen la zona i repercuteixen tant en l’economia de Malgrat com de l’entorn.

Durant tota la setmana aniran arribant les bandes, però també durant tota la propera setmana també s’espera l’arribada de més grups que faran exhibicions esporàdiques pel municipi.

Divendres cap a quarts de 6 al passeig marítim, concretament a l’alçada del centre Sant Roc, hi haurà una desfilada que s’endinsarà dins el municipi fins arribar a la plaça Enselm Clavé representats de l’Ajuntament donaran la benvinguda als grups. Es donarà per acabada aquesta trobada musical amb una exhibició final al parc de Can Campassol a les 5 de la tarda.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics