Repunta el mercat immobiliari a PLF

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

En els primers 6 mesos d’aquest any s’han venut els mateixos habitatges que en tot l’any passat.

Segons dades del Ministeri de Vivenda, entre gener i juny d’aquest any s’han fet 57 transaccions immobiliàries al nostre municipi, una xifra que pràcticament és la mateixa que es va registrar en tot l’any passat, quan es va fer 59 transaccions.

Aquestes dades reafirmen la recuperació del mercat immobiliari al nostre municipi, tot i que les vendes es concentren el mercat de segona mà.

De fet la construcció a PLF està pràcticament aturada. El consistori no registra cap llicència d’obres  per iniciar cap bloc de pisos, des del 2008. L’última va ser la del carrer Major amb Carrer de Baix.

Per contra, si que hi ha llicències d’obra per a particulars que es volen fer les seves llars.

Els actuals registres de compravenda d’habitatges són superiors als registrats en els últims 4 anys, però són encara molt lluny als viscuts a PLF abans de l’esclat de la crisi quan, per exemple, l’any 2004 es van vendre 261 habitatges o les 200 transaccions del 2006.

On també sembla repuntar la compravenda d’habitatges és a Tordera. En els 6 primers mesos de l’any s’han fet 110 transaccions, per les 120 fetes fa un any, però lluny de les 415 compravendes del 2006.

En canvi a Malgrat, entre gener i juny, s’han venut pràcticament els mateixos habitatges que a PLF en el mateix període, 59. Aquesta dada és inferior a la registrada en el mateix període de l’any passat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics