URGENT

Els calellencs voten reformar el passeig Puigverd i la Plaça de Catalunya

Compartiu aquesta història

A principis d’aquest mes es va tancar el període de votació dels pressupostos participatius que ha durat 15 dies. Durant aquest temps els ciutadans van poder votar  per algun dels projectes de ciutat proposats per l’Ajuntament volien que es fes aquest proper any. En total s’han contat un total de 1126 vots en un acte obert al públic i supervisat per la Secretària de l’Ajuntament.

El projecte guanyador, i que per tant  s’emportarà una partida de 90 mil€ de pressupost, ha estat la reforma del passeig Manuel Puigvert, el passeig de sorra i arbrat que es troba entre les vies del tren i la platja de la ciutat. Aquest projecte es va imposar  per 70 vots a la millora del Parc Dalmau.

Amb aquests 90 mil € s’espera millorar l’enjardinament dels parterres, l’ordenació de la mobilitat i la implementació d’un sistema de reg intel·ligent,

Els ciutadans també van decidir quines seran les inversions, amb un pressupost de 90.000€ que es faran. En aquest sentit, van apostar per la renovació del mobiliari urbà i l’enjardinament central de la Plaça Catalunya,passant per davant, de nou, del Parc Dalmau, aquesta vegada només per 3 vots de diferència.

Des de l’Ajuntament es mostren satisfets per la participació ciutadana així com també la bona acollida de la bústia de suggeriments.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics