URGENT

Els Mossos continuen investigant la mort violenta d’un camioner al Polígon d’en Puigvert

Compartiu aquesta història
Esplanada del polígon d'en Puigvert on es va trobar el cos. Font: Ràdio Palafolls
Esplanada del polígon d’en Puigvert on es va trobar el cos. Font: Ràdio Palafolls

De moment no hi ha novetats en les investigacions que fan els Mossos d’Esquadra per esclarir la mort violenta d’un home alemany de 64 al Polígon Industrial d’en Puigvert.

El cos es va trobar la nit de dissabte en un aparcament sense vigilància ni llum, davant de la nau de Bershka.

Segons fonts policials consultades per aquesta emissora, l’home estava estirat al terra amb signes evidents de violència i amb un fortíssim cop al cap.

El cos es va trobar al costat d’un camió cuba de transport logístic, de matrícula alemanya, pel que tot sembla indicar que l’home seria el conductor d’aquest vehicle, que anit encara era estacionat al lloc dels fets i precintat pels Mossos d’Esquadra.

El descampat on van succeir els fets és a tocar de les diferents empreses del sector industrial, però en una zona poc il.luminada i sense vigilància.

En tota aquesta zona és on acostumen a estacionar els camioners que fan el transport de les empreses del polígon, especialment d’Inditex, tot i que segons apunten algunes fonts consultades, el camió no oferia servei a la multinacional gallega .

El cos el va trobar un veí que va donar alerta ala Policia. S’hi van desplaçar patrulles de la Policia Local, els Mossos d’Esquadra i finalment la Policia Científica que va rastrejar la zona i el propi camió, que està precintat així com també tota la zona propera al vehicle.

L’empresa de transport logístic, per la que suposadament treballava la víctima, té seus arreu d’Europa, també a Catalunya i  acostuma a treballar per empreses químiques.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics