URGENT

La manca de pressupost obliga a suspendre l’Arrels d’Art de Malgrat

Compartiu aquesta història

Fa un any es presentava una nova iniciativa a Malgrat  que volia acostar l’art i la cultura als més petits.

D’aquesta manera es plantejaven activitats mensuals i de diferents disciplines des de pintura, música o, fins i tot circ.

Aquest proper diumenge, i segons l’Agenda d’activitats del municipi, hi havia una activitat prevista dins aquest cicle. Una activitat que finalment no es farà.

L’Ajuntament de Malgrat de Mar ha anunciat avui la suspensió de les activitats previstes a l’Arrels d’Art pel que queda d’any.

El regidor de cultura de Malgrat, Alebrt Cuní, explica que des d’un principi es comptava amb una assignació pressupostària, i per això s’havia fet la programació del cicle cultural, però que ara, han de suspendre els actes que faltaven per manca de pressupost.

El regidor explica a RP que la intenció de la regidoria és recuperar la iniciativa a partir del mes de gener, amb els nous pressupostos municipals i fins i tot poder recuperar les activitats que s’han hagut de suspendre aquest final d’any.

L’Arrel d’Art es va anunciar fa un any com una programació estable d’activitats pels més petits i s’ha anat fent regularment fins l’estiu, quan descansava. Es preveia que ara es reprengués amb diferents activitats aquest octubre i també al novembre, activitats que queden suspeses per manca de partida pressupostària.

Segons fonts del consistori, enguany el cicle tenia una previsió pressupostària de 6500€.

Sobre aquesta supressió, el regidor en parlarà avui al programa En Xarxa de RP.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics