URGENT

L’Ajuntament preveu reasfaltar alguns carrers del centre

Compartiu aquesta història

El govern català ha obert una nova línia d’ajudes als municipis a través del Pla Únic d’Obres i Serveis, el Puosc, pel  2016 i el 2017. A Palafolls li corresponen uns 100 mil € a raó de 50 mil€ cada any.

El consistori ha explicat que aquests diners es destinaran integrament a l’asfaltatge d’alguns carrers del centre.

En concret, segons detallen fonts municipals, les principals vies on es preveu actuar són la Riera de la Burgada i l’av de la Costa Brava, dos dels carrers d’entrada i sortida del nostre municipi i que per tant suporten un gran volum de trànsit diari.

Les mateixes fonts expliquen que no es tracta d’actuacions puntuals en diferents zones del carrer, sinó d’una actuació completa, amb un nou reasfaltatge.

Els veïns de la zona creuen que és necessària una actuació com la prevista. Escoltem la Rami, en Manolo i la Iosune.

Segons explica el consistori, l’actuació es farà quan arribin els diners de les ajudes, cosa que podria ser l’any vinent. L’actuació prevista també inclou reformar part de les voreres d’aquests carrers, allà on les arrels de l’arbrat han deformat la zona transitable per a vianants.

A més, el consistori també es planteja actuar en un tram del carrer Mas Pinell del nostre poble. Es tracta del carrer més llarg de PLF amb diferents trams diferenciats.

De fet el carrer Mas Pinell és un dels que el consistori té pensat de pacificar seguint la línia de les actuacions fetes als carrers de Baix o Capdevila.

El consistori no ha explicat quan es començarà a actuar per reasfaltar  aquests carrers cèntrics, que en alguns trams estan en males condicions.

Justament l’oposició ha reclamat en diverses ocasions actuacions concretes per millorar la pavimentació d’alguns carrers del nostre municipi

L'estat del carrer de la Riera de la Burgada en un tram. Ràdio Palafolls
L’estat del carrer de la Riera de la Burgada en un tram. Ràdio Palafolls

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics