L’Aula Oberta La Pilona vol millorar l’èxit escolar amb la col·laboració en empreses

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

S’en beneficien 19 alumnes dels instituts de Malgrat: 12 de l’Insitut Ramon Turró i Darder, 1 alumne de les Escoles Fonlladosa i 6 alumnes de l’Escola Sant Pere Chanel.

És el 9è any consecutiu que es reprèn el projecte educatiu que ofereix a alguns alumnes la possibilitat de fer estades formatives a diferents empreses col·laboradores del municipi. L’objectiu és millorar l’èxit escolar i adquirir també habilitats pel desenvolupament personal i laboral, alhora que posen en pràctica els coneixements adquirits als centres educatius.

El programa està dirigit als alumnes a partir de 3r d’ESO amb desmotivació cap a l’educació o que també presenten dificultats en l’aprenentatge i que requereixen atenció individualitzada. L’objectiu és encoratjar-los per continuar estudiant amb la intenció de, com a mínim, aprovar l’ESO.

La participació amb les empreses col·laboradores també és un important impuls per la inserció laboral o per començar a encaminar-se cap a un futur professional que molts d’ells desconeixia.

L’Aula Oberta La Pilona es va iniciar el curs 2008-2009 gràcies a un acord de col·laboració entre el Departament d’Educació i l’Ajuntament de Malgrat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics