URGENT

Malgrat insisteix en les urgències nocturnes del CAP

Compartiu aquesta història
89f2a141-204d-4b93-b442-94eea301596a
Alcaldes reunits amb el Conseller de Salut Antoni Comín. Font: Conselleria de Salut

El conseller de Salut Antoni Comín s’ha reunit aquest matí a la seu de la conselleria a Barcelona amb una trentena de representants del món local, entre ells l’alcalde de Malgrat Joan Mercader.

Mercader ha tornat a reclamar en la seva intervenció les urgències nocturnes del cap de salut de Malgrat que només està obert durant l’estiu. El tancament del centre sanitari no només afecta els malgratencs, sinó que també obliga als habitants dels municipis veïns, entre ells Palafolls a desplaçar-se a l’hospital de Calella. Són declaracions de l’alcalde Joan Mercader.

 

La conselleria ha començat així el procés participatiu que ha de permetre definir els criteris per redefinir el funcionament de les urgències mèdiques, l’equip de la conselleria de Salut es desplaçarà als CAPs i s’obriran altres vies de participació ciutadana.

 

El procés participatiu ha de culminar el mes de desembre, quan s’ha de presentar el nou projecte que establirà qui són els beneficiaris del servei. La conselleria de Salut havia de presentar aquest estiu aquest nou pla, però finalment, es va ajornar la presentació.

L’alcalde de Lloret també hi ha estat present, ja que excepte l’estiu s’han de desplaçar a l’hospital de Blanes per les urgències nocturnes. La conselleria va aprovar, però, una moratòria que els permet obrir fins a la presentció de l’informe definitiu el proper desembre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics