El govern garanteix la continuïtat de La Nau d’entitats

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

A principis del proper any acaba el contracte de lloguer amb la finca que acull la coneguda com a Nau d’entitats. Es tracta d’una nau industrial del polígon de Can Baltasar, a tocar de les benzineres locals, on el consistori té ubicades diferents entitats com ara els Geganters, els DiablesFolls o Protecció Civil o La Comissió de Reis.

El consistori està renegociant ara el contracte de lloguer amb la propietat del local per mantenir La Nau en els propers anys.  D’entrada, però, es vol reduir el preu mensual que es paga actualment per la finca, que ronda els 5 mil€, i reduir la despesa elèctrica de la instal·lació, que és actualment molt alta pel que hi ha contractat. Ho explicava l’alcalde de PLF, Valentí Agustí.

El contracte en vigor era de tres anys i s’ha tirat endavant gràcies al suport de l’empresa Bioibèrica, que s’ha encarregat de pagar el lloguer de la Nau d’Entitats aquests primers anys.

naum
Façana de la Nau. Google

A preguntes d’ERC, el govern va voler garantir el futur d’aquesta Nau en els propers anys, ja sigui amb la renovació  de la col·laboració amb Bioibèrica o, en cas contrari, seria l’Ajuntament qui assumiria el cost renegociat directament o buscant nous sponsor.

Igualment l’alcalde explica que la voluntat és poder canviar d’ubicació les entitats en un futur en un espai més cèntric.

En aquest sentit apunta als terrenys municipals que havien d’acollir un segon CAP de salut, un equipament que finalment no es farà. L’alcalde apunta a aquests terrenys a tocar de l’aparcament de l’Institut com a possible nova seu de La Nau.

La Nau té diferents sales de reunions, despatxos i magatzems on les entitats fan les seves reunions i guarden el seu material. En breu, a més, el consistori espera poder traslladar-hi noves entitats. Per fer-ho, instal·larà un nou armari de grans dimensions, on cada entitat pugui  guardar còmodament el seu material.

Esquerra sempre s’ha mostrat molt crítica amb la gestió d’aquesta Nau d’Entitats, pel seu cost mensual i també per la seva ubicació, a l’altra banda de la carretera.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics