Joventut es dóna a conèixer a l’Institut

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els responsables tècnics de l’Àrea de Joventut de Palafolls han visitat en les últimes setmanes totes i cadascuna de les classes de l’IES de la Font del Ferro de la nostra localitat.

Les visites serveixen per explicar les accions que es duen a terme des de l’Àrea de Joventut especialment dissenyades i encarades per al joves del poble. D’aquesta manera es posen en contacte amb el jovent per poder-los explicar tot el que es fa.

En aquest sentit es promociona l’espai Jove de Can Batlle, que acull les activitats i els serveis destinats a aquest col·lectiu.

En aquest sentit es promociona les activitats lúdiques com tallers, excursions i d’altres que es van organitzant, però també s’explica que hi ha espais per fer treballs en grup, estudiar, zona wifi i ordinadors per tal de poder estudiar amb característiques diferents a les existents a la biblioteca, per exemple.

A banda de les visites de presentació, que han donat a una major presència de joves al local aquesta tardor, Els professionals de Can Batlle visiten setmanalment l’IES de PLF per constituir uns punts d’informació juvenils, on es promocionen les activitats previstes i on els joves poden sol·licitar informació dels diferents serveis que s’ofereixen des del Local Jove de PLF.

A més, el nou curs s’ha estrenat amb 2 nous dinamitzadors juvenils que complementen la tasca de l’actual tècnic i que permeten obrir més hores el centre i poder organitzar noves activitats pels joves. La més recent una competició de l’actual moda juvenil; llençar una botella d’aigua mig plena i aconseguir que quedi dempeus

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics