El morrut fa caure una palmera al Passeig Marítim de Malgrat de Mar

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La plaga de l’escarabat morrut ha estat la causa de la caiguda d’una palmera en plena zona turística de Malgrat de Mar. En concret, al Passeig Marítim.

Els fets van tenir lloc el passat divendres al vespre. Una de les palmeres de la zona, entre els carrers Balmes i Manuel de Falla, va caure i va quedar travessada enmig de la calçada. L’incident no va provocar ferits. Tampoc danys materials, però es va haver de tallar i desviar el trànsit de vehicles durant una hora, mentre es realitzaven les tasques per tallar i retirar la palmera de la via pública.

Després d’analitzar la palmera, des del consistori malgratenc s’ha assegurat que l’escarabat morrut hauria atacat el tronc de l’arbre i no la capçada com és habitual. Aquest fet, que es produeix per primer cop en un exemplar del municipi, hauria impossibilitat detectar-lo amb antelació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics