URGENT

Malgrat comprarà una finca on fer el futur nou ajuntament

Compartiu aquesta història

Abans de cap d’any el govern de Malgrat preveu poder portar  al ple el canvi d’usos de la finca de Can Palomo, situada davant l’oficina de Correus de Malgrat de Mar

Es tracta d’un espai d’uns 3700 m2 amb 4 finques i dos edificis ja construïts, que el consistori ja fa temps que hi va al darrera.

La intenció del govern és que un cop fet el canvi de residencial a equipament, es pugui comprar tot el terreny i començar les obres de rehabilitació de les dues edificacions.

(Cliqueu cada marcador per a més informació. Elaboració pròpia)

La més nova el consistori vol destinar-la a oficina de turisme, mentre que la masia més antiga es destinarà a acollir el Fons de l’explorador malgratenc Fèlix Cardona.

De toma manera, l’alcalde Joan Mercader no amaga que la intenció futura és construir un nou Ajuntament de Malgrat, que, a més, pugui reagrupar els diferents serveis que ara estan repartits pel municipi, com l’Àrea de Serveis Personals, l’arxiu o l’oficina d’habitatge.

El cost de l’operació de compra, que encara s’està negociant, rondarà el milió d’€ i el consistori comptarà amb la participació econòmica de la Diputació de Barcelona, que aportarà 805 mil € per la compra.

La compra de Can Palomo fa temps que s’està gestant, però s’ha accelerat des de principis d’any i l’acord de compra és a punt de tancar-se. Ara es preveu aprovar la modificació d’usos, pas previ a la formalització de la compra

Encara no es sap quan serà oficial la compra i quan es podrà traslladar l’oficina de turisme i el Fons Fèlix Cardona, però consistori sí ha informat que la zona verda de la finca, que dóna a l’avd del Bon Pastor, es mantindrà tal i com està.

Tota la finca actual de Can Palomo està tancada amb un mur protector.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics