Arreglen una avaria a la canonada de la que beuen 11 municipis de Malgrat a Arenys

El passat mes de juliol es va detectar a Sta Susanna una fuita d’aigua a la canonada de subministrament que abasteix la majoria de municipis del Maresme Nord. La canonada pertany a una xarxa supramunicipal gestionada pel Consell Comarcal del Maresme.

A instàncies de l’ens comarcal, a finals del mes de juliol es va intentar la substitució dels trams de canonada afectats, però la intervenció requeria interrompre el subministrament d’aigua als municipis més turístics de la zona en plena temporada alta.

És per això que finalment els tècnics van decidir posposar l’actuació per reparar la fuita d’aigua fins aquesta setmana, quan el volum d’aigua de consum ha baixat.

Els treballs de reparació han durat unes 12 hores i van finalitzar més enllà de les 8 del vespre d’ahir.

La incidència s’ha donat en una peça especial de caldereria adjunta a l’arqueta de la N-II en el terme municipal de Santa Susanna. Aquesta controla l’aigua del dipòsit general de 18.000 m3 que abasteix els municipis de Malgrat de Mar, Santa Susanna, Pineda de Mar, Calella, Sant Pol, Canet de Mar, St Iscle, St Cebrià, Arenys de Mar i Palafolls. És doncs tot l’Alt Maresme excepte Tordera.

Per poder fer els treballs de substitució de les peces i trams afectats per l’avaria, el CCM ha esperat a la temporada baixa i a que els dipòsits dels que beuen aquestes localitats estiguessin plens.

D’aquesta manera es va poder fer la reparació sense cap problema de subministrament a caps dels municipis que depenen d’aquesta canonada.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics