URGENT

L’Aula Oberta La Pilona torna  als instituts de Malgrat per millorar el rendiment escolar

Compartiu aquesta història

Se’n beneficiaran 19 alumnes. La majoria són de l’Institut Ramon Turró, però també de l’Escoles Fonlladosa i del Sant Pere Chanel.

Enguany és el 9è any consecutiu que es du a terme aquest  projecte educatiu que ofereix als alumnes que tenen dificultats per aprovar l’ESO la possibilitat de fer estades formatives a diferents empreses col·laboradores del municipi amb l’objectiu de millorar l’èxit escolar i adquirir també les habilitats pel desenvolupament personal i laboral.

D’aquesta manera es combina la part acadèmica al centre educatiu, amb l’ensenyament de les matèries troncals, i un complement de tastet laboral que ajuda a l’alumne a acabar de formar-se. Ho explica Carola Sardà, tutora de l’Aula Oberta de l’Institut de Malgrat.

El programa està dirigit als alumnes a partir de 3r d’ESO amb desmotivació cap a l’educació o que  també presenten dificultats en l’aprenentatge i que requereixen atenció individualitzada i especial per poder aprovar la secundària obligatòria. Cada any les empreses col·laboradores varien, segons les necessitats dels alumnes. Enguany hi ha empreses de tatuatges, d’audiovisuals o una perruqueria entre d’altres.

L’Aula Oberta La Pilona es va iniciar el curs 2008-2009 gràcies a un acord de col·laboració entre el Departament d’Educació i l’Ajuntament de Malgrat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics