Uns treballs de manteniment deixaran sense llum el centre de PLF

Segons informa Endesa, els treballs de manteniment de les instal·lacions que té la companyia elèctrica al nostre municipi obligaran al tall de subministrament a la zona centre de la localitat. De fet el tall afectarà bàsicament al centre històric de la nostra vila, i sobretot als carrers Major i Francesc Macià, però també es preveu afectacions als carrers de Dalt, del Mig i el camí de Can Pol i el del camí de la Font del Ferro.

Segons explica Endesa el tall programat afectarà a un total de 218 abonats a la companyia, entre els quals alguns serveis municipals com ara instal·lacions municipals com el Punt d’Informació i el propi edifici Consistorial de la plaça Major, que veuran afectada la seva activitats i serveis als ciutadans mentre duri la incidència.

Segons la companyia cal fer canvis en un centre transformador, on es preveu afegir un quadre de baixa tensió, cosa que ha de permetre reforçar el subministrament a la zona centre.

La previsió que fa la companyia és tallar el subministrament a 2/4 de 8 del matí i que els treballs durin prop d’hora i mitja, pel que es preveu que a les 9 es pugui restablir la corrent als usuaris afectats per aquests treballs. De fet la pròpia companyia espera que el tall real no sigui superior a l’hora.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics