URGENT

L’Au Fènix de Palafolls participarà a la plantada de bèsties de Malgrat

Compartiu aquesta història

 

La bèstia dels Diablesfolls serà demà a Malgrat de Mar, juntament amb els Ratpenatsinfernals del municipi i altres bèsties com el Drac Astaroth de Caldes i la Gralla de Foc dels  blaus de granollers.

Ratpenats infernals fa cada any dos cercaviles de vestiari, una a la primavera i a la tardor. És precisament aquesta última la que es farà demà.

Les colles aniran  carregades de pirotècnia que aniran encenent durant tot el recorregut. Al final comptarà amb un lluïment individual de cadascun dels grups participants i que finalitzarà amb un espectacle conjunt.

Així doncs, s’han de prendre les mateixes precaucions com si es tractés d’un correfoc. Ens ho explica el president dels ratpenats infernals Sergi Fuentes.

També s’hauran de retirar els cotxes, tant per aconseguir un espai més ampli com també per evitar danys en els vehicles.Els ratpenatsinfernals tenen l’ageenda plena, per les properes setmanes amb la vista posada a les festes de Malgrat.

La plantada de bèsties tindrà lloc a ¾ de 8 a les Peixateries Velles, seguida de la tabalada a partir de les 8 per començar mitja més tard, a 2/4 de 9 la cercavila que començarà davant de l’Ajuntament.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics