Nylstar ajorna reprendre la producció fins la setmana que ve

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’empresa tèxtil blanenca havia comunicat als treballadors la intenció de reprendre la producció a principis d’aquesta setmana, després de mesos sense activitat.

Havia de començar aquest dilluns amb una producció de 100 tones de filatura, el doble del que havia anunciat inicialment. Segons fonts de l’empresa, s’ estava a l’espera de restablir la connexió elèctrica, que fins ara funcionava amb un generador i que precisament ahir es va tornar a connectar la corrent.

L’empresa apunta que la producció no permet la reincorporació de tota la plantilla de cop, que s’aniria fent de forma progressiva en torns rotatius. La producció inicial no és l’òptima però des de Nylstar, el responsable d’Administració i producció de Nylstar, Ivan Castillo, es mostra satisfet per l’augment de les comandes que s’han doblat, de les 50 tones a les 100 de filatura.

Aquestes mateixes fonts apunten que s’espera engegar la producció de cara a la setmana vinent. L’activitat es reprendrà després d’una injecció de capital feta per la mateixa fàbrica de 5 milions d’euros, amb la que es vol evitar el concurs de creditors

Nylstar compta amb el suport del departament d’Indústria de la Generalitat per accelerar els tràmits que haurien de permetre posar en funcionament l’empresa, que està aturada des de principis d’any i que es preveu en un termini de 7 dies.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics