URGENT

Surten a licitació els treballs per condicionar l’estacionament de Pau Casals

Compartiu aquesta història

El consistori palafollenc ja ha pogut desencallar el  projecte per pavimentar i condicionar l’estacionament de vehicles de la zona comercial de l’Av de Pau Casals.

Es tracta de l’espai que hi ha rere els comerços i entitats bancàries d’aquesta zona del nostre municipi, on ja fa anys que s’hi estaciona, no només pels usuaris d’aquests establiments, sinó també pels veïns de la zona.

Els terrenys, que comuniquen tant amb l’av Pau Casals com el carrer de Baix, són de sorra, pel que quan plou l’espai es torna impracticable per culpa del fang .

Ara el consistori ha tret a licitació els treballs que han de pavimentar  i endreçar la zona d’estacionament. Així es pintaran les places d’aparcament, s’il·luminarà l’espai i també s’hi posarà arbrat per millorar la imatge d’aquesta zona.

El consistori no posa calendari a la urbanització de l’espai, però creu que per les festes de Nadal ja haurien d’estar finalitzades.

El cost de la intervenció és d’entre 60 i 70 mil € i compta amb una subvenció per poder finançar la inversió.

La previsió del consistori és també condicionar el vial de circumval·lació que passa per aquest estacionament i connecta amb el carrer del Mig. El vial, que es va fer en el seu dia per donar suport a les obres de reurbanització del carrer de Baix, és de sorra i presenta mal estat en diferents trams, cosa que empitjora quan plou amb intensitat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics