La Policia Local inicia una campanya de control de velocitat

Durant tota aquesta setmana el cos local de seguretat desplegarà una campanya amb radar per controlar la velocitats dels vehicles en les vies urbanes.

Segons fonts policials els controls s’aniran fent en diferents punts del nostre poble, tan dins del cas urbà com també en les principals carreteres que passen pel nostre municipi. A més, alerten que els controls es faran de forma aleatòria en diferents franges horàries, zones, vies i dies.

La Policia Local de Palafolls no disposa de radar propi i el sol·licita al Servei Català del trànsit, que el cedeix puntualment a les policies més petites per tal de fer campanyes periòdiques de control de velocitat, com la que s’ha dissenyat al nostre municipi i que s’allargarà durant tota la setmana

La intenció de la campanya és conscienciar sobre la necessitat de respectar els límits de velocitat marcats per la normativa, sobretot en els nuclis urbans.

L’any 2009 ja es va fer una campanya similar a la que es farà aquests dies.

En un total de 13 dies es van controlar uns 27000 vehicles en trama urbana, on la velocitat màxima permesa és de 50 km/h. El 32% d’aquests vehicles sobrepassaven aquest límit. Finalment es van sancionar 216 conductors, la majoria per circular entre els 61 i els 70km/h, però també es va  caçar a un conductor superant els 110 km/h en un tram on el màxim permès és de 50.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics