L’Ajuntament de Blanes es reunirà amb Antifrau per aclarir el benefici de SABA

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Tant el Govern municipal com l’oposició es trobaran amb l’Oficina Antifrau de Catalunya i amb responsables de SABA per esclarir el ball de xifres sobre el benefici que té  l’empresa de l’explotació de les zones blaves de la ciutat.

Antifrau calculava que el benefici en els anys passats es situava entorn al  22%, una xifra que considerava exagerada. En canvi, l’auditoria encarregada per l’ajuntament rebaixava la xifra del benefici fins el 2,4%. A més, aquest informe manté que Antifrau no ha tingut en compte totes les despeses a l’hora de fer els seus càlculs, ja que el 2.4% anunciat per l’auditoria del consistori està molt per sota del 6% que la pròpia oficina antifrau considera normal.

L’oposició de l’Ajuntament veu amb bons ulls aquesta trobada. Des de Batega per Blanes no acaben de veure clar ni l’informe d’antifrau ni l’auditoria, pel que consideren coherent una explicació dels paràmetres utilitzats pels auditors.

ICV-EUiA també és partidari d’aclarir “on és l’error i perquè hi ha tanta diferència” entre els dos informes. En canvi, C’s apunta que l’auditoria encarregada per l’ajuntament tenia la intenció de desmuntar la d’antifrau, qualificant-lo literalment d’informe teòric amb despeses hipotètiques.

Saba és l’empresa que des de fa uns anys explota totes les zones blaves que hi ha arreu de la ciutat, a banda de l’aparcament soterrat del passeig de mar.

(El Punt-Avui)

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics