L’Amateur aconsegueix la primera victòria a casa

Va ser dissabte a la tarda i contra el Cornellà de Terri. L’equip entrenat per José Caceres va aconseguir tramar una bona victòria per 2 a 1. Amaya marcava el primer gol, al minut 61 de partit i Jonathan el rematava amb un gol de falta al minut 87.

Els gironins, però, van aconseguir retallar distància al marcador a l’últim tram del partit, amb una ràpida contra.

L’entrenador explica que el partit no ha perillat i que l’equip s’ha mostrat molt seriós i generant ocasions a partir del treball  i la combinació dels jugadors.

D’aquesta manera l’Amateur ha aconseguit els primers 3 punts a casa i el que és més significatiu, es que fa 4 partits sense perdre, com destaca el mateix Caceres que agraeix l’empenta de l’afició.

Ara el PLF és 5è amb 14 punts i aquesta propera jornada jugaran el derbi contra el Blanes, que és 13è amb 8 punts, 6 menys que els palafollencs.

L’amateur B ha aconseguit aquest cap de setmana la segona victòria consecutiva després d’imposar-se 0 a 2 al Tossa. Ayuso ha marcat els dos gols dels palafollencs al minut 12 i 26 de la primera part , marcador que ja no s’ha mogut fins el xiulet final de l’àrbitre.

L’equip és 8è a la taula amb 7 punts i un partit menys que el seu rival del cap de setmana, l’Hostalric, que és 2n a la taula amb 13 punts.

El juvenil A ha aconseguit la 1a victòria   i de forma contundent. Ha estat a casa de l’Hostalric i per 0 a 5. Eric va marcar 2 gols, i la resta són de Mamadú, Lozano i Sergi. L’equip encara així amb més optimisme el partit contra el Farners, que és segon a la taula.

El Juvenil B ha perdut aquesta setmana contra el La Salle Girona per 1 a 0 i la setmana que ve jugaran a casa contra el Vilablareix, que és líder.