URGENT

El PP demana baixar alguns impostos per l’any que ve

Compartiu aquesta història

El grup municipal del Partit Popular ha avançat a Ràdio Palafolls la proposta que defensarà al ple municipal de les ordenances fiscals, previst per la propera setmana. La proposta popular parla de congelar la majoria d’impostos i taxes, però també de baixar-ne d’altres. En concret el Grup Municipal del Partit Popular proposa que s’abaixi l’IBI, l’impost d’obres, el de circulació i també  l’IAE (d’Activitats Econòmiques, que actualment només paguen les empreses que facturen més d’1 milió d’€).

La proposta és la mateixa que havia fet el partit en d’altres anys.

Segons expliquen els populars, la reducció de l’IBI hauria de ser general, però especialment per a les famílies d’aturats de llarga durada, mentre que la reducció de l’impost de circulació seria només pels vehicles de menor cilindrada. El regidor Óscar Bermán apunta que aquesta rebaixa de la pressió fiscal busca lluitar contra la morositat.

La setmana passada el govern local presentava la seva proposta d’ordenances, que mantindrà la pressió fiscal als palafollencs, ja que no preveu cap increment econòmic.

El regidor popular, manté que si no s’abaixa la pressió fiscal votarà en contra de la proposta del govern municipal, tot i que està obert al diàleg.

L’any passat Bermán va demanar un estudi sobre la viabilitat d’una rebaixa dels impostos locals. El regidor assegura que està elaborant aquest estudi que acompanya la seva proposta.

El popular a més, critica la manca de comunicació amb el govern local, ja que assegura haver-se assabentat de les intencions del govern a través de la ràdio.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics