URGENT

Adjudiquen les obres d’una sala polivalent al Palauet

Compartiu aquesta història
fssullsizerender
Imatge de com ha de ser la nova sala.

El principal pavelló esportiu comptarà a finals de novembre amb una nova sala polivalent  en el seu interior destinada a totes les entitats esportives.

La sala es farà en l’espai que fins ara ocupava una barra de bar, en el vestíbul d’entrada al centre esportiu.

L’espai de restauració no ha estat operativa, o només en comptades ocasions, i per tant l’Àrea d’esports ha preferit eliminar-la i fer-hi una sala polivalent per a totes les entitats esportives.

Les obres començaran en breu i han d’estar finalitzades a finals de novembre, segons l’adjudicació de l’obra que s’ha fet aquesta mateixa setmana a la Junta de Govern Local, i tindrà un cost de 27 mil€.  Ho ha explicat la regidora d’esports de l’Ajuntament, Montse Rovira, que explcia que l’explotació actual del Palauet és màxima, sense hores lliures.

La sala de reunions sumarà l’actual espai del bar i un petit magatzem que hi ha just al costat. Això donarà més espai a la nova zona de trobada per entitats esportives. Aquesta sala es farà combinant el totxo i el vidre per donar una sensació d’amplitud.

El consistori compta amb una subvenció de la Diputació de BCN inclosa dins el programa D’Inversions Finançament Sostenible i que també ha ajudat en diferents actuacions al teatre o la biblioteca.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics