La Fira de la Pagesia es suspèn aquest any

Moment de la fira d'ahir. Foto: Francesc Treserras
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El dissabte 19 de novembre s’havia de celebrar al centre de PLF una nova edició de la Fira de La Pagesia.

Finalment, però, l’Ajuntament ha comunicat aquesta setmana que la fira no es podrà fer enguany, ja que el teatre està en obres i per tan no es pot utilitzar pel certamen.

I és que el teatre es va convertir ja el l’última edició en punt indispensable de la fira, on s’acollia una mostra dels productes i productors locals, més enllà de les parades previstes a la plaça de Poppi.

Ara però, el consistori  ha començat la fase  final de la rehabilitació del teatre i ja havia anunciat en el seu dia que els treballs no s’interromprien per a fer cap acte, festival o concert.

D’aquesta manera l’àrea de fires assegura que va buscar un allotjament alternatiu per fer les activitats previstes al teatre, però finalment s’han estimat més anular l’edició d’enguany i esperar a fer la 3a Fira de Pagesia d’aquí un any amb el teatre ja rehabilitat. De fet no es descarta que la fira es pugui fer en altres èpoques, com ara a la primavera.

Aquesta 3a edició havia de suposar la de la consolidació del nou model de la fira, que es va fer per primer cop fa 2 anys, sense que el resultat fos l’esperat pels organitzadors, pèl que l’any passat es va canviar el format implicant més al sector agrícola del nostre municipi que va participar activament amb xerrades, demostracions i una exposició dels productors i productes de l’horta.

En aquesta segona edició les sensacions van ser més bones, i la idea era seguir per  aquest camí i potenciar el certamen.

Així en aquesta tercera edició s’havia ideat compaginar la cita agrícola amb la celebració de la tradicional fira d’Artesania i complements de Nadal que tradicionalment es fa l’últim dissabte de novembre, però que enguany s’havia avançat al dia 19 per coincidir amb la Fira de la Pagesia i així augmentar l’oferta comercial.

Tot i  la suspensió de la fira  agrícola, el certamen d’artesania i complements de Nadal es manté pel proper dia 19 al centre de PLF

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics