ERC reclama els diners que s’havien de destinar per la N-II al Maresme

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Alcaldes i representants d’ERC del Maresme de fins a vuit municipis s’han reunit aquesta setmana a Vilassar de Mar per reclamar, una vegada més, el traspàs per part de l’Estat de la dotació econòmica per a l’N-II a l’altura de la comarca. Es calcula que la dotació prevista era de 400 milions d’euros dels quals només ha arribat una petita part. A la trobada hi van assistir els senadors republicans Quim Ayats i Bernat Tresserras, que es van comprometre a exposar al Senat aquesta reivindicació històrica del territori.

Els republicans han reclamat ara aquests diners arran dels aiguats que van afectar el Baix Maresme i que van provocar el col·lapse de la via, que va haver de ser tallada i on van quedar atrapats nombrosos conductors.

L’alcalde republicà de Vilassar, Damià Del Clot, assegura que amb aquests diners  es podrien fer les obres de manteniment ordinari de la via per evitar que es convertís en un cul-de-sac, i va recordar que era un compromís de l’Estat és del 2010, quan  la titularitat de la carretera va passar a la Generalitat.

Falta saber si aquesta reclamació a Madrid es farà en forma de comissió, moció, o si s’inclou en la negociació del pressupost general pel 2017, però els republicans recorden que aquesta dotació econòmica ja s’hauria d’haver donat fa temps.

A la trobada hi van assistir els alcaldes de Vilassar de Mar, Llavaneres, Arenys de Mar i Canet, i  regidors de Mataró, Caldes d’Estrac, Premià de Mar i el Masnou.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics