URGENT

Dues palafollenques en el podi del Circuit Maresmenc de Cros

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte passat ha començat a Santa Susanna la 1a prova puntuable amb més de 400 participants tot i la  pluja, entre ells 13 esportistes del Club esportiu de Palafolls.  D’aquests, dues corredores han aconseguit quedar entre les 3 primeres. Es tracta d’ Ainhoa Fitó que ha quedat 2a a la categoria femenina d’Aleví i de Mar Páez, 3a en la de pre-benjamí.

Cartell Circuit Maresmenc de Cros 2016. Font. Gesport
Cartell Circuit Maresmenc de Cros 2016. Font. Gesport

En total hi ha 14 categories de corredors que han anart sortint des de les 10 del matí fins dos quarts d’1 del migdia amb diferents recorreguts cadascun pel municipi de Sta Susanna.

Les inscripcions del Circuit de Cros són gratuïtes, excepte els esportistes d’elit que competien en la categoria open que havien de pagar 2 euros. La inscripció en aquesta prova permet participar amb el mateix dorsal a les altres proves, excepte la de Mataró.

La competició ha incorporat dos nous municipis, pel que passa a ser el circuit de cros més gran de Catalunya.

El circuit el formen 10 proves repartides per diversos municipis de la comarca i finalitzarà el 25 de febrer de l’any vinent a Pineda de Mar. La propera prova serà d’aquí dues setmanes, el dissabte 12 de novembre a Arenys. Palafolls acollirà la 7a prova puntuable el 29 de gener i serà el 3r cros del municipi dins d’aquesta competició.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics