La Fira de les Bruixes s’ambienta amb decoració confeccionada a les escoles de Blanes

Font. Ajuntament de Blanes

És el segon any consecutiu que l’ambientació dels carrers del municipi els ambienten alumnes de les 7 escoles del municipi.

La 5ª Fira de Bruixes, també Fira de Tardor, comença demà a la tarda fins aquest diumenge. Aquest dimecres continuaven les tasques de les Brigades Municipals quer instal·lar la decoració inspirada en Tots Sants, la Castanyada i també Halloween: gats negres, ratpenats, bruixes, entre d’altres. Ho explicava la regidora de promoció de la ciutat i de fires, Dafne Galvany, en el programa En Xarxa.

La vintena de parades instal·lades al Passeig de Dintre estaran obertes demà des de les 6 de la tarda fins les 9 de la nit, i el cap de setmana l’horari s’ampliarà a partir de les 10 del matí. La fira, però, no serà només al carrer. Diversos establiments col·laboren amb la fira i la temàtica de misteri oferint, per exemple menús ambientats en la diada. L’activitat del cap de setmana busca sobretot  potenciar el turisme familiar.

Brigada Municipal col·locant la decoració de la V Fira de les Bruixes. Font. Aj. de Blanes
Brigada Municipal col·locant la decoració de la V Fira de les Bruixes. Font. Aj. de Blanes

La temàtica de terror que caracteritza la festivitat d’origen cèltic, serà un dels protagonistes de la fira, començant pels venedors que es disfressaran seguint aquesta temàtica. Però, a més de les parades, també s’han programat diverses activitats gratuïtes. Entre elles tallers de maquillatge, contes en anglès i diversos personatges fantàstics que acompanyaran les activitats.

A la Plaça dels Dies Feiners s’instal·larà un Parc Infantil.

La fira no afectarà la circulació, perquè l’activitat es concentra al centre del municipi, zona on ja no hi poden transitar els vehicles. Només es tallarà el trànsit al Carrer Ample, com ja s’ha fet en les altres edicions.

A més, aquest cap de setmana coincideix també amb la Gala de Dansa, amb més de 200 ballarins o una parada solidària, tot en benefici dels refugiats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics